O meni

Spoznajte me

Kdo sem

Na študij dentalne medicine sem se vpisal leta 2007 na Stomatološki Fakulteti v Zagrebu in ga zaključil kot eden najuspešnejših študentov leta 2013. Že tekom študija sem pridno nabiral delovne izkušnje v privatnih stomatoloških ordinacijah, obenem pa se vsa leta prakse izobraževal na številnih mednarodnih izobraževanjih. Leta 2015 sem pričel s specializacijo iz stomatološke protetike na Univerzitetni kliniki v Zagrebu.

2017 sem pričel s programom Master of Oral Implantology. Istega leta sem bil imenovan za mnenjskega vodjo (Key Opinion Leader) za multinacionalno podjetje 3M ESPE in postal predavatelj na delavnicah in kongresih za strokovno javnost za 3M Health Care Academy doma in tujini.

V svoji praksi opravljam delo s celotnega področja stomatologije s poudarkom na estetski stomatologiji, stomatološki protetiki, funkcionalni stomatologiji, parodontologiji in zdravljenju zobnih bolezni. Držim se načela sodobne minimalno invazivne tehnike, ki ima dokazano dolgoročno boljše rezultate, kot konzervativna tehnika. Pri svojem delu dajem poudarek na kvaliteto storitev in dolgotrajno zadovoljstvo pacientov.

Stomatologija je moja strast, je moja življenjska pot. Izviram iz zobozdravniške prakse družine Kuliš, ki sta jo začela moj oče Josip Kuliš in stric Marko Kuliš pred več kot tridesetimi leti.

Izobraževanja

Podiplomska izobraževanja in dosežki

2015 – danes: Specializacija iz stomatološke protetike na Univerzitetni kliniki v Zagrebu (KBC Zagreb)

2016: Imenovan za mnenjskega vodjo (Key Opinion Leader) za 3M ESPE

2017: Postal predavatelj za strokovno javnost za 3M Health Care Academy (delavnice in kongresi namenjeni trajnostnemu izobraževanju doktorjev dentalne medicine doma in v tujini)

2017: Master of Oral Implantology, University of Zagreb, MrSC

 

Dodatna izobraževanja v tujini

2014: Periodontal Plastic Surgery, Italija
2014: Periodontal Regenerative Surgery, Italija
2011: ICDE Ivoclar Vivadent AG, Schaan, Lichtenstein
2011: GC Europe Campus, Leuven, Belgija
2010: International Student Training Course »Dental Implantology«, Chiemsee, Nemčija

Strokovne publikacije

Strokovne publikacije

M.Kuliš: Staklokeramički fiksnoprotrtski radovi. Zagreb, Diplomski rad, 2013.

M.Kuliš, A. Ničimer, B. Kuliš, M.Kuliš: Evalvacija učinka kombinacije hialuronske kisline, zeliščnih izvlečkov in koencina Q10 na mehka tkiva v ustni votlini. Dental tribune, 2014, 5/5, 12-13.