O meni


Pri svojem delu dajem poudarek na kvaliteto storitev in individualni pristop. Vsakega posega se lotim z največjo mero natančnosti in velikim časovnim vložkom. Moje merilo ni število pacientov ampak vrhunsko opravljeno delo”.

– Matej Kuliš

dr. Kuliš - portret

Na študij dentalne medicine se je Matej Kuliš vpisal leta 2007 in ga zaključil kot eden najuspešnejših študentov leta 2013. Že tekom študija je nabiral delovne izkušnje na različnih klinikah doma in po tuijni ter v zasebnih stomatoloških ordinacijah, obenem pa se vsa leta prakse izobraževal na številnih mednarodnih izobraževanjih. Leta 2015 je pričel s specializacijo iz stomatološke protetike na Univerzitetni kliniki v Zagrebu. S podiplomskim specialističnim študijem Master of Oral Implantology je pričel leta 2017.Leta 2018 je uspešno opravil specialistični izpit in tako pridobil naziv specialista stomatološke protetike.

Od leta 2017 dela tudi kot predavatelj na delavnicah in kongresih za strokovno javnost doma in v tujini. Prav tako je mnenjski vodja (Key Opinion Leader) za različna multinacionalna podjetja iz področja stomatologije in implantologije.

V svoji praksi v največji meri opravlja delo iz področja stomatološke protetike, implantologije, parodontologije in estetske stomatologije. Prav tako se ukvarja z odpravljanjem posledic stiskanja in škrtanja z zobmi – bruksizma in težav s čeljustnim sklepom.